Ring til Cargo 2000 A/S

Cargo 2000 A/S sponserer Aarhus Festuge


Cargo 2000 A/S er igen i år sponsor for Aarhus Festuge, og herunder kommer du til at kunne læse meget mere om Aarhus Festuge og dens mange transportopgaver.

foto-page-001

Cargo 2000 A/S sponsorerer Aarhus Festuge
Hvert år sidst på sommeren afholder Aarhus den årlige festuge. Her summer byen af liv, og folkestemning blandet med kunst- og kulturoplevelser af højeste klasse giver genlyd langt ind i efteråret og langt ud på den anden side af bygrænsen.

Aarhus Festuge blev afholdt første gang i 1965, og er i dag en af Nordens største af sin slags. I løbet af festugen præsenteres mere end 1000 arrangementer fordelt på over 100 forskellige scener og steder i byen. Der er med andre ord noget for enhver smag; høj som lav og ung som gammel.

Hver festuge har et tema, der fungerer som inspiration for arrangementerne: I 2015 var temaet være ‘Lys – mere lys’ og i 2016 er temaet ’Upside Down’.

Festugen er ikke bare et arrangement til borgerne fra Aarhus. Den bliver til i et tæt samarbejde med byens borgere, kulturinstitutioner, foreninger og erhvervsliv.

H.M. Dronning Magrethe 2. er protektor for Aarhus Festuge og åbner hvert år festen ved en galla, og den til enhver tid siddende borgmester i Aarhus er formand for Festugens bestyrelse. Festugen er desuden WindMade, hvilket betyder, at energiforbrug bliver dækket af vindenergi.

I 2016 ligger Aarhus Festuge fra 26. august til 4. september, i 2017 fra 25. august. – 3. september og i 2018 fra 31. august – 9. september.

Årets tema
Aarhus Festuge 2016 afholdes fra 26. august til 4. september, og det bliver med temaet ’Upside Down’. Dette tema er bl.a. valgt med en henvisning frem til 2017, hvor Aarhus er europæisk kulturhovedstad under temaet ’Let’s Rethink’.

Hvorfor sponsor for Aarhus Festuge?
Cargo 2000 A/S var første gang sponsor for Aarhus Festuge i 2015, og det har vi valgt at være igen i 2016. “Nogle undrer sig måske over, at et firma, der beskæftiger sig med transport, spedition og logistik, ønsker at sponsorere Aarhus Festuge, men for os er det helt naturligt at bakke op om fællesskabet og en stærk frivillig indsats. Transport findes alle steder – også som en essentiel del af en festuge, og mens mange andre løfter andre opgaver, så træder vi til med vores kompetencer og bidrager herved til festugen. På den måde er vi med til at værne om både sammenholdet og de kulturelle værdier, og det er vi stolte af”, forklarer marketingansvarlig Nina Marie Villadsen, der sammen med resten af Cargo 2000 A/S glæder sig til både at bidrage til festugen og nyde godt af de mange spændende indslag og den gode stemning, der vil brede sig i byen fra 26. august til 4. september.

Herunder kan du læse mere om vores sponsorat for Aarhus Festuge:

Pressemeddelelse ‘Cargo 2000 A/S står på hovedet for Aarhus’

Lager & Transport Logistikmagasinet: ‘Speditionsfirma bliver festugesponsor’

Pressemeddelelse fra Aarhus Festuge: ‘Aarhus Festuge får sin første speditionssponsor’

Aarhus Festuge

Aarhus Festuge – Facebook