Ring til Cargo 2000 A/S

Godstyper


Det er ikke ligegyldigt, hvilken type gods, du ønsker at få fragtet. Forskellige godstyper stiller forskellige krav til materiel, og det har derfor stor betydning, hvilken godstype, netop du ønsker at få transporteret.

Alt kan i princippet lade sig gøre, og hos Cargo 2000 A/S hjælper og rådgiver vi gerne, også hvis du har en type gods, som ikke er blandt de godstyper, vi oftest transporterer.

Herunder finder du et udsnit af de fleste godstyper, som Cargo 2000 A/S dagligt befordrer og derfor har stor erfaring med:

Vi forsøger også altid gerne at finde en løsning ved andet gods, så kontakt os endelig for yderligere oplysninger og kompetent rådgivning HER.

Du kan også se vores liste over materiel HER og læse meget mere om vores ydelser inden for både vejtransport, søfragt, luftfragt, kurér, lagerhotel og messer HER.

Er du i tvivl om, hvorvidt din nuværende transportløsning er optimal, eller hvordan du på bedst mulig vis får løst dine behov inden for logistik, transport og spedition, så benyt dig gerne af vores gratis servicetjek – se mere HER.

Se også vores kvalitetmålinger HER samt vores referencer HER.

Vi anbefaler desuden et servicetjek af dine transportløsninger – læs om vores gratis servicetjek HER.