Ring til Cargo 2000 A/S

Referencer


handshake-1205055_1920

Hos Cargo 2000 A/S er vi glade for og stolte over, at vores kunder udviser en stor tilfredshed, og at mange dertil har været faste kunder gennem mange år.

“Lindab leder altid efter samarbejdspartnere, som har et højt informations- og serviceniveau, hvor kunden altid sættes i centrum. Vi ønsker en partner, som er i tæt kontakt med deres kunder, et samarbejde som er baseret på gensidig tillid og personlige relationer. En anden grund til, vi valgte Cargo 2000 som vores partner var, at de primært kører med danske biler; dette var meget vigtigt for os, da vi ønsker direkte kontakt ud til vores kunder, som foregår så enkelt og smidigt som muligt, uden at vi skal bekymre os om leveringen. Vores varer har ofte lange og ukurante mål og skal behandles varsomt, men med Cargo 2000 oplever vi ingen skader eller fejlekspeditioner.” Hartmut Rahn, transportchef hos Lindab A/S. Se mere på lindab.dk.

 

”Over en årrække har vi benyttet Cargo 2000 som vores transportør på kørsel i Skandinavien. Ikke alene har vi fokus på prisen på transporten, men også på at både vi og vores kunder oplever en god service fra vores transportør. Vores varer skal leveres på bestemte tider og ofte forhåndsadviseres. Dette klarer Cargo 2000 optimalt. Vi er meget tilfredse med den service og fleksibilitet, Cargo 2000 yder, og vi sætter stor pris på vores samarbejde.” – Søren Wilsbech, salgs- og logistikchef hos Dansk Kvarts Industri A/S. Se mere på kvarts.dk.

 

”Transport skal være nemt, fleksibelt og til at regne med. Derfor er Cargo 2000 vores samarbejdspartner på det tyske og hollandske marked. Det er ofte de små ting i hverdagen, der skaber værdi og gør det hele lidt enklere; så som at have én fast kontaktperson med en fleksibel indstilling til opgaven. Og så finder Cargo 2000 altid plads på bilen, hvis en ekstra ordre dukker op. Det er godt samarbejde.” – Frank Thomsen, salgsassistent reservedele world-wide hos Epoke A/S. Se mere på epoke.dk.

 

Læs mere om vores kvalitetsmål og performance HER og kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud HER.

Vi anbefaler, at man får foretaget et tjek af sine transportløsninger med henblik på en mulig optimering – benyt dig evt. af vores tilbud om et gratis servicetjek af dine transportløsninger HER.