Ring til Cargo 2000 A/S

Transportforsikring


Hos Cargo 2000 A/S gør vi naturligvis altid vores ypperste for at sikre dit gods. Det kan man også se i vores kvalitetsrapportering, hvor vi holder en overordnet performance et godt stykke over 98 % og en leveringsperformance over 99 %.

Vi er meget stolte af at kunne holde så høj en kvalitet. Det ønsker vi også at kunne gøre fremover, og efter vores bedste overbevisning skyldes den høje kvalitet flere ting:

Er uheldet alligevel ude…

Varetransport vil altid være forbundet med en vis risiko. Beskadiges eller bortkommer dit gods, og vi er erstatningspligtige, dækkes skaden af vognmandens CMR-forsikring eller Cargo 2000 A/S’s Speditøransvarsforsikring (SAF), dog under hensyntagen til den begrænsede erstatningspligt, som ovenfor nævnt.

… kan vi tegne en varetransportforsikring

Som transportkøber bør du overveje at holde dig økonomisk skadesløs i forbindelse med beskadiget eller bortkommet gods. Nogle virksomheder har deres egen varetransportforsikring. Andre har ingen.

Cargo 2000 A/S tilbyder, mod skriftlig instruktion og til en favorabel pris, at tegne en Cargo Safe (All Risks) forsikring pr. transport for alle vores kunder. Det kan godt betale sig.

Læs også om reklamation HER.

Kontakt os gerne for yderligere oplysninger HER og benyt dig af vores tilbud om et gratis servicetjek af dine transportløsninger HER.